Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

HopHopShop.cz
Na Konvářce 2039/19
Praha 5 - Smíchov
tel: +420 734 307 487
info(a)HopHopShop.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 249 Kč (10 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Úprava cen dopravy od 1.10.20182018-09-21 Od 1.10.2018 dojde k mírným úpravám cen dopravy a limitů pro zvýhodněmou dopravu a... arr3AKCE do 30.9.!!! - Tenisky do tělocvičny s odvětranou podrážkou za 229,-2018-09-11 Zlevnili jsme do konce září tenisky do tělocvičny s odvětranou podrážkou. Nyní jsou za... arr3Naskladnili jsme sněhule....2018-09-03 Vážené zákaznice, vážení zákazníci, podzim se nezadržitelně blíží, vždyť po... arr3Tepláčky Gudo - sklad doplněn2018-08-13 Doplnili jsme sklad o krásné tepláčky GUDO. Naskladnili jsme tepláčky v riflovém... arr3Designové funkční softshellové kalhoty GUDO pro děvčata i chlapce2018-08-13 Doplnili jsme sklad funkčních softshellových kalhot pro dívky a chlapce. Kalhoty jsou... arr3Školní rok se blíží - Bačkory, sandálky a tenisky Befado a MB2018-08-08 Nový školní rok se kvapem blíží. Nabízíme Bačkory, sandálky, plátěné tenisky... prostě... arr3Demar Mammut - připraveni na podzim! 2018-08-08 Sklad máme již připraven na pozim - doplnili jsme všechny velikosti a barvy oblíbených... arr3Befado Maxi 907P, 218P, 212P, Befado Speedy 250P - SKLAD DOPLNĚN!2018-05-23 Doplnili jsme pro Vás sklad tenisek Befado Maxi z řad 907P, 212P a 218P, aby bylo ve... arr3Dětské plavky2018-05-07 Nabízíme velký výběr dětských plavek s licenčními motivy. Paw Patrol (Tlapková... arr3Růžové holínky Demar Mammut - malé velikosti2018-05-15 Opět máme skladem oblíbené dívčí holinky Demar Mammut v růžové barvě v malých... arr3Demar Mammut-S I, skladem i menší velikosti 22/23, 24/25, 26/27 a 28/292018-03-26 Dnes jsme naskladnili oblíbené holínky Demar Mammut v univerzálním černém (tmavě šedém)... arr3Chlapecké sandálky Befado Max 969Y101 skladem!2018-03-06 Naskladnili jsme oblíbené sandálky Befado Max 969Y101 ve velikostech 31, 32 a 33. Dana,... arr3Demar Mammut-S H1, skladem i malé velikosti 22/23, 24/25 a 26/272018-03-08 Dnes jsme naskladnili oblíbené holínky Demar Mammut v moderním stříbrném designu. Opět... arr3Nové vzory Befado 2018 - bačkůrky, sandálky, tenisky2018-03-04 Naskladnili jsme pro vás nové vzory, bačkůrek Befado Speedy, Blanca, Skate, tenisek... arr3Nazouváky Kenbo skladem2018-03-01 Nově jsme do našeho sortimentu zařadili nazouváky Kenbo. Tyto pantofle z kopolymeru EVA... arr3Gudo - slušivé dětské tepláčky - sklad doplňěn2018-01-15 Doplnili jsme sklad o riflové tepláky od českého výrobce GUDO. Tyto tepláčky jsou... arr3Zjednodušení a úprava volby způsobu dopravy, úprava cen2017-12-07 Vážené Zákaznice, vážení zákazníci, od 10.12. dochází k úpravě možností volby dopravy a... arr3Demar Frost modré všechny velikosti skladem!2017-12-14 Doplnili jsme sklad a nyní máme všechny velikosti oblíbených sněhulí Frost v modré i... arr3Demar mammut stříbrné všechny velikosti sklademVážení zákazníci, aktuálně máme tuto sezónu nově na skladě oblíbené holínky Demar Mammut ve... arr3Demar Mammut v modré a černé barvě ve všech velikostech skladem!2017-11-08 Doplnili jsme sklad! Máme nyní všechny velikosti mrazuvzdorných holínek Demar Mammut... arr3Dětské oteplováky Wolf velikosti 98, 104, 110, 116, 122 a 1282017-10-16 Ve velikostech 98 až 128 jsme doplnili sklad se oteplováky značky WOLF. Máme dívčí i... arr3Dětské pláštěnky WOLF vel. 92-1342017-10-16 Ve velikostech 92/98 až 128/134 jsme doplnili sklad pláštěnek. Nabízíme pláštěnky značky... arr3Tílka / nátělníky Wolf velikosti 98/104, 110/116, 122/128 a 134/1402017-10-16 Doplnili jsme oblíbené 100% bavlněné nátělníky a tílka značky WOLF. Pro dívky jsou v... arr3Sněhule Demar - sklad naplněn2017-10-12 Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Sklad sněhulí je doplněn. Máte oblíbený typ sněhulí... arr3Zobrazování cen v EUR2017-10-10 Vážení zákazníci, pro Vaši lepší orientaci zobrazujeme u cen produktů i přepočet ceny... arr3Již nabízíme sněhule.2017-10-05 Prošli jsme sklady a od jará nám zbyly nějaké sněhule. Nemáme zatím sice všechny vzory... arr3Demar Mammut-S I, zateplené holinky s vložkou s pravou ovčí vlnou, černé - Skladem!2017-10-03 Nadkladnili jsme oblíbené holínky Demar Mammut v univerzální černé barvě. Máme... arr3Stále pro Vás doplňujeme sklad! Holínky Demar Mammut ve všech velikostech skladem!2017-09-26 Vážení zákazníci, neustále kontrolujeme skladovou dostupnost našich produktů a u... arr3Již nabízíme dětské zimní oteplováky Kugo! Vel. 98-128.2017-09-26   Vážení zákazníci, již jsme pro Vás objednali a naskladnili dětské oteplováky Kugo ve... arr3Nové vzory Befado podzim 20172017-08-24 Doplnili jsme pro Vás sklad o nové vzory Befado z katalogu podzim 2017. Firma befado... arr3Tepláky Gudo skladem - riflový vzhled, maskáče2017-08-17 Opět máme skladem oblíbené tepláky Gudo v oblíbeném riflovém designu. Aktuálně se... arr3Velký výběr tenisek Befado Tim v doprodeji - Sleva až 49%2017-08-17 Čistíme sklady a vyýrazně jsme zlevnili některé starší modely plátěných tenisek Befado... arr3Softsheelové kalhoty opět skladem2017-08-11 Opět máme skladem softheelové kalhot zn. Gudo v několika barevných variantách. Vyberte... arr3Připravujeme sklad na konec prázdnin a začátek nového školního rokuVážené zákaznice, vážení zákazníci, připravujeme sklad na nárůst objednávek na konci prázdnin a... arr3Dívčí a chlapecké plavky2017-06-11 Léto a prázdniny se kvapem blíží a plavky budou zcela jistě potřeba. Zjistili jste, že... arr3Kraťasy a šortky na léto pro kluky i holky2017-06-10 V nabídce máme aktuálně i dívčí i chlapecké krátké kalhoty, kraťasy i šortky značek Kugo... arr3Dětské pláštěnky WOLF vel. 92/98-128/1342017-06-04 Naskladnili jsme nové zboží - pláštěnky WOLF pro chlapce i pro dívky. Prodávané... arr3Úprava cen dopravy2017-05-03 Vzhledem k úpravě ceníku České pošty i Zásilkovny jsme byli nuceni přistoupit k úpravě... arr3Změna místa odběru Pobočka AndělVzhledem k rozšíření sítě poboček Zásilkovny a vzniku nových poboček v Praze 5 v okolí Anděla,... arr3Dětská celoroční obuv Jonap 2017-03-21 V nabídce máme nyní i koženou celoroční obuv od českého výrobce Jonap. Nabízíme boty... arr3Nová dávka Befado max dorazila2017-03-03 Dnes nám dorazily nové sandálky befado Max, doplnili jsme chybějící velikosti a tak máme... arr3Holinky jako dárek2017-03-01 Zdá se Vám, že holinky nejsou jako dárek vhodné? Tak to si prohlédněte naši nabídku... arr3Evidujeme v EET2017-03-01 Od dnešího dne se nád týká povinnost evidovat tržby v EET a my tak činíme: "Podle ... arr3Demar Mammut - oblíbené holinky skladem2017-03-01 Doplnili jsme do skladu oblíbené holinky - gumáčky Mammut od firmy Demar. Skladem máme... arr3Tepláky Kugo pro chlapce2017-02-18 Rozšířili jsme nabídku našich bavlněných tepláků pro chlapce. V nabídce máme nyní... arr3Kojenecké tepláčky Kugo s laclem2017-02-16 Dnes jsme pro Vás doplnili náš obchod o nové zboží - příjemné, 100% bavlněné kojenecké... arr3Tepláky GUDO2017-02-03 Obdrželi jsme zásilku s krásnými, slušivými tepláky pro děti značky GUDO. Prohlédněte si... arr3Befado, nová kolekce2017-02-01 Doplnili jsme sklad o nové vzory z katalogu jaro-léto od Befada, doplnili jsme některé... arr3Navýšení cen dopravy - zvýšení limitu pro dopravu zdarma2017-01-17 Vzhledem k navýšení cen dopravy, jsme nuceni navýšit limit pro dopravu zdarma a mírně... arr3Sklad průběžně doplňujeme2017-01-06 Průběžně doplňujeme sklad, abychom Vám mohli nabídnout sněhule ve všech dostupných... arr3Zdají se vám bačkory tvrdé? Vyzkoušejte Befado Flexi!2016-11-30 Jestli se Vám zdají klasické bačkůrky pro potřeby dětí věčně lezoucí po čtyřech doma či... arr3NOVĚ! Softshellové kalhoty pro kluky i děvčata, velikosti 80-1642016-11-20 Nově jsme pro Vás do sortimentu zařadili softshellové kalhoty pro děti. Kalhoty jsou... arr3Sněhule - AKCE2016-11-01 Využijte naši akční nabídku na sněhule. Zima se rychle blíží a je čas na nákup dokud máme... arr3Sněhule od Demaru2016-11-01 Dnes jsme doplnili sklad, máme spoustu dětských sněhulí všech velikostí. Zima se blíží -... arr3Befado max 969X a 969Y2016-11-01 Doplnili jsme velmi oblíbené sandálky - přezůvky Befado Max v několika vzorech.... arr3Doplněn sklad sněhulí2016-10-12 Chystáme se na zimu a doplnili jsme pro Vás sklad sněhulí. Máme aktuálně všechny dostupné... arr3Naskladnili jsme holinky2016-10-12 Doplnili jsme sklad holinek, u téměř všech vzorů máme všechny velikosti. Vyberte si! Máme... arr3Naskladnili jsme holinky2016-10-12 Doplnili jsme sklad holinek, u téměř všech vzorů máme všechny velikosti. Vyberte si!... arr3Sněhule na skladě2016-09-21 Využijte naši akci na sněhule. Začíná podzim a my jsme pro Vás naskladnily sněhule všech... arr3Befado Podzim 20162016-08-21 Na skladu již máme nové modely obuvi Befado z katalogu podzim 2016. Krásné bačkorky do... arr3Novinka - bačkůrky a tenisky 3F2016-08-21 Od oblíbené značky 3F jsme pro Vás dovezli bačkorky a tenisky pro kluky i holky a nyní je... arr3Začátek školního roku se blíží!Blíží se začátek školního roku a Vaše děti budou potřebovat bačkůrky a tenisky na tělocvik na ven i... arr3Holinky Demar - sklad doplněnBlíží se podzim, nástup do školky a do školy a my jsme pro Vás doplnily sklad holinek Demar -... arr3Úklid ve skladuVážení zákazníci, ve skladu nám zbývá pár kusů botiček ze starších sérií a my potřebujeme... arr3Sklad holinek doplněnDoplnili jsme sklad, u většiny holinek máme všechny velikosti. Krásné vzory pro holky i kluky.... arr3Sandálky Befado Sunny - doplněn skladDoplnili jsme sklad a nabízíme parádní sandálky Befado Sunny na léto pro holčičky i kluky. Po létě... arr3Holinky na cestě do skladuChybí Vám nějaké číslo holinek u nás v E-shopu? Vydržte pár dní! Holinky jsou na cestě od dodavatele... arr3Holinky od jara až do podzimuSklad holinek je doplněný, nabízíme jak nezatepelené, tak zateplené holínky, které se hodí i do... arr3Nové tenisky BefadoDoplnili jsme sklad o chybějící velikosti u některých vzorků a přidali vzory nové - vyberte si!... arr3Nově máme i ponožkyAby Vaše děti nemuseli v botičkách od nás chodit naboso (nově ve světě módy frčí i ponožky do...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu HophopShop.cz - Daně Šaškové, bytem Na Konvářce 2039/19, Praha 5 - Smíchov, IČ 71627022 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá (seznam bude případně aktualizován).
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@hophopshop.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů