NAŠE DOVOLENÁ = VAŠE SLEVA ;-) Od 26.09. do 02.10.2022 máme dovolenou. Objednávky provedené do pátku 23.9. budou odeslány v pondělí 26.09.2022. Od 24.9. do 02.10.2022 je možné objednávky provádět, zboží bude pro Vás rezervované, odeslání však proběhne až v pondělí 03.10.2022. Jako naši omluvu Vám pro objednávky provedené od 24.09.2022 do 02.10.2022 nabízíme SLEVU 10% na celou objednávku. V košíku vložte slevový kód "HopDov092022". Přejeme Vám hezký začátek podzimu. P.S. Nezapomeňte že od objednávky v hodnotě 1.300,- a vyšší je DOPRAVA do Zásilkovny ZDARMA.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 300,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.05.2021
Barefootové bačkůrky Beda boty - porovnání s variantou SLIM
Dobrý den,  zde Vám přehledně shrneme rozíl mezi barefootovými bačkorkami Beda Boty 060010/W a variantou 060010/W/02 SLIM. Velikostní tabulka 060010... číst celé
24.09.2022
NAŠE DOVOLENÁ = VAŠE SLEVA 10% NA CELÝ NÁKUP
NAŠE DOVOLENÁ = VAŠE SLEVA ;-) Vážené zákaznice, vážení zákazníci,od 26.9. do 02.10.2022 máme dovolenou.  Objednávky provedené do pátku 23.9. budou ... číst celé
01.09.2022
Houbařská sezóna vrcholí - Netoxický ochranný repelentní náramek proti komárům a klíšťatům, růžový/modrý
Nabízíme ochranný repelentní náramek proti hmyzu Okamžitá účinnost s výdrží až 8 týdnů! Vysoce účinný proti komárům a klíšťatům! Bezpeč... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu HophopShop.cz - Daně Šaškové, bytem Na Konvářce 2039/19, Praha 5 - Smíchov, IČ 71627022 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá (seznam bude případně aktualizován).
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@hophopshop.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Proč nakupovat u nás?
  • Veškeré položky skladem

  • Kvalita prověřená zákazníky

  • Bezproblémová výměna

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz